Σμύρνης 5, Βαθύ Σάμος

(+30) 22730 24900

Silver ii

Περιγραφή προϊόντος

  • Μοναδική αίσθηση πολυτέλειας με ενσωματωμένο ανώστρωμα 2in1
    Οι πολλαπλές στρώσεις από αφρώδη εύκαμπτα υλικά αγκαλιάζουν άψογα το σώμα, προσφέροντας αξεπέραστη άνεση, ενώ επιτρέπουν στο στρώμα να αναπνέει, εξασφαλίζοντας υγιεινό ύπνο. Απολαυστικός ύπνος χάρη στην δυνατότητα επιλογής μεταξύ της χειμερινής και της θερινής πλευράς για δροσιά το καλοκαίρι και θαλπωρή τον χειμώνα! [Double Side].
  • Πρωτοποριακό σύστημα ελατηρίων Go-Up MLS2
    Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άριστη στήριξη και εξάλειψη της αντίστροφης αρνητικής πίεσης προς το σώμα. Οι πέντε ζώνες στηρίζουν ιδανικά το σώμα υποστηρίζοντας τα πιο βαριά σημεία του σώματος δηλαδή τις περιοχές των γοφών και των ώμων. Το σύστημα πολλαπλών ελατηρίων 2 σταδίων αγκαλιάζει προοδευτικά το σώμα και διατηρεί την σπονδυλική στήλη στην φυσική της καμπύλη θέση.
  • Υγιεινή και προστασία σε απόλυτο βαθμό
    Το Pumping Effect και το Total Health Protection σε συνδυασμό με την αντιμικροβιακη - αντιμυκητιακή επεξεργασία aegis των υφασμάτων διασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα και προσφέρουν αξεπέραστη υγιεινή. Side Support Plus [ενισχυμένο roll off protection] για ενισχυμένη στήριξη σωστή λειτουργία. Τώρα η απόλαυση βρίσκεται σε κάθε εκατοστό. Χάρη στο Progressive Function (προοδευτική λειτουργία των υλικών) εξασφαλίζεται ο απόλυτος συνδυασμός της άριστης στήριξης με την αξεπέραστη άνεση.
  • Ύψος στρώματος (στο κέντρο): 28,5 cm

Comments are closed.